阅读理解用英语怎么说

网上有关“阅读理解用英语怎么说”话题很是火热,小编也是针对阅读理解用英语怎么说寻找了一些与之相关的一些信息进行分析,如果能碰巧解决你现在面临的问题,希望能够帮助到您。

阅读理解

[词典] reading comprehension;

[例句]M:是的,我想我的词汇和阅读理解还可以。

M: Yes, I think my vocabulary and reading comprehension are not very bad.

高考英语阅读理解训练及参考答案

#三年级# 导语英语阅读理解能够帮助我们训练自己的阅读速度与效率,而且能够让我们深入了解英语表达的作用。以下是 整理的《小学三年级英语阅读理解及答案》相关资料,希望帮助到您。

1.小学三年级英语阅读理解及答案 篇一

 It is in summer. A young man comes to a forest (森林). He’s walking along the edge (边缘) of the forest. On his right is a river. On his left is a forest. Suddenly he sees two green eyes looking at him from the trees. A wolf is getting ready to jump on him.

 What does he do? He must jump into the river. In the river there is a crocodile (鳄鱼). Its mouth is very big. The young man closes his eyes. And he hears the wolf jumps, but nothing happens to him. Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the crocodile.

 根据短文内容判断正(T)误(F)

 ( )1. There is a river on the right of the young man.

 ( )2. A young woman comes to a forest.

 ( )3. There is a wolf on the right of the young man.

 ( )4. The crocodile jumps on the young man .

 ( )5. The crocodile eats the wolf.

 参考答案:

 1.T 2.F 3.F 4.F 5.T 

2.小学三年级英语阅读理解及答案 篇二

 Jack was a school boy. He didn’t like going to school. He always wanted to have more holidays. One day he made a telephone call to his teacher and said in a voice. The voice sounded (听起来) like his father’s. I am sorry to say that Jack is ill in bed. He won’t go to school for three of four days.

"Oh," said the teacher, I’m sorry to hear that, but I want to know who is speaking?" My father, sir." said Jack. The teacher got very angry.

( ) 1. Jack was very angry.

( ) 2. Jack wasn’t ill in bed.

( ) 3. The teacher was sorry to hear that Jack’s father was ill.

( ) 4. The teacher knew that Jack was speaking at last (最后).

参考答案:

1-4 F F F T

3.小学三年级英语阅读理解及答案 篇三

 读短文,判断下列句子是否正确。

This is the kitchen of my house. It‘s big and nice. Look! My mother is cooking in it. Here is a big table. There are many things on it. What are these? Oh, they‘re apples. And what are those? They are bananas. Let me have an apple. Mum, it‘s so sweet and delicious. Under the table, there are two toys. I like the yellow one. But my baby brother likes the red one. I‘m helpful at home. I often help my mum clean the house.

(1)There‘s a big and nice kitchen in my house.

(2)There are some bananas on the table.

(3)The apple is sweet and delicious.

(4)There are two dogs under the table.

(5)My brother often helps my mum at home.

 参考答案:

(1)T

(2)T

(3)T

(4)F

(5)F

4.小学三年级英语阅读理解及答案 篇四

  My name is Mike, I am ten years old. I go to school from Monday to Friday. We have four classes in the morning and two in the afternoon. After (在……之后) school is over, I have many activities. I play ping-pong on Monday. I play basketball on Tuesday. I play the violin on Thursday. I do my homework in the evening. I read books and watch TV on Saturdays. I play computer games on Sundays. I love weekends.

(1)I go to school five days a week.( )

(2)We have four classes every day (每天).( )

(3)I play the violin on Tuesday.( )

(4)I read books, watch TV, and play computer games on weekends.( )

(5)I like Saturday and Sunday. ( )

参考答案:

(1)T

(2)F

(3)F

(4)T

(5)T

5.小学三年级英语阅读理解及答案 篇五

 How lucky the man is!这个人真幸运

It is in summer. A young man comes to a forest (森林). He’s walking along the edge (边缘) of the forest. On his right is a river. On his left is a forest. Suddenly he sees two green eyes looking at him from the trees. A wolf is getting ready to jump on him.

What does he do? He must jump into the river. In the river there is a crocodile (鳄鱼). Its mouth is very big. The young man closes his eyes. And he hears the wolf jumps, but nothing happens to him. Then he opens his eyes and finds the wolf is now in the mouth of the crocodile.

根据短文内容判断正(T)误(F)

( )1. There is a river on the right of the young man.

( )2. A young woman comes to a forest.

( )3. There is a wolf on the right of the young man.

( )4. The crocodile jumps on the young man .

( )5. The crocodile eats the wolf.

参考答案:

1.T

2.F

3.F

4.F

5.T

高考英语阅读理解训练及参考答案

 英语学习的重要性毋庸置疑,从小学到大学,以至于考研,考博,英语都占有很重要的地位。为了帮助大家学习英语,我分享了一些高考英语阅读理解,希望能对大家有所帮助!

英语阅读理解1

 Schools across the world are trying to come up with creative solutions to keep students active. Some are replacing conventional classroom chairs with exercise balls or standing desks. At Ward Elementary School in Winston, North Carolina students have adopted an innovative program that entails(需要) riding bikes while reading.

 Scott Ertl came up with the idea while he was exercising and reading at the gym. Believing it would be a fun way to convince students to become more active, he placed one bike in the corner of his classroom and encouraged them to use it during independent reading sessions.

 It was so popular that Ertl decided to add more bikes and offer the Read and Ride program to the entire school. Today Ward Elementary School has a special exercise room filled with bikes that can be used by students while completing their daily reading assignments.

 Besides making reading more fun, the program also helps students exercise at a comfortable pace without the pressure that comes with regular sports-related activities. It is also a perfect way to release pent-up energy during days when the weather is not conducive to outdoor activities.

 Most importantly, however, are the program?s academic benefits. A year after Read and Ride was introduced at Ward Elementary School, students actively involved in the program demonstrated an astounding 83% reading proficiency(能力). Those who had not taken advantage of the exercise bikes tested at a much lower, 41%.

 Though the improvement in academic achievement cannot all be attributed to(归因于) programs like Read and Ride, experts believe they are a significant contributor. That?s because studies have shown that physical activity stimulates brain cells and helps prepare it for learning. As word of the difference made by this easy-to-execute exercise program spreads, don?t be surprised to find schools across the country adopt "Read and Ride" for their students.

 5. What does Scott Ertl do according to the passage?

 A. An expert. B. A coach.

 C. A teacher. D. A bike maker.

 6. Which of the following is the most important benefit of "Read and Ride"?

 A. Making students interested in reading.

 B. Helping students build up their body.

 C. Having students? riding ability improved.

 D. Contributing to improving students? reading ability.

 7. What can be inferred from the passage?

 A. Schools all over the USA will adopt "Read and Ride" soon.

 B. Ward Elementary School hasn?t adopted the Read and Ride program.

 C. Students in Ward Elementary School created the Read and Ride program.

 D. The improvement of students? reading ability completely results from "the Read and Ride program".

 8. The author?s attitude towards the Read and Ride program may be described as _______.

 A. disapproving B. positive C. negative D. doubtful

 答案5. C 6. D 7. A 8. B

英语阅读理解2

 Growing plants in the classroom is an excellent way to get students excited about science!

 Start with seeds(种子)in the classroom. 36 They can do this by putting seeds or beans in wet paper towels and then in a clear plastic bag. The seeds should begin coming out in a few days, which can give the students an idea of what is happening underground when plants begin to grow.

 Continue with seeds in the classroom. At the same time as the seeds are beginning to come out, plant the same type of seeds in soil. 37 They can also predict how long it will be before the seeds come out and are seen above the soil.

 __38 A quick Internet search should let you know which plants are native to your area. This can connect the plant-growing in the classroom with natural history and other social studies lessons. Also, after growing the plants in your classroom, you can take the students on field trips to see where the plants grow naturally.

 Explore the needs of plants. 39 You can know what they actually need by growing plants in the classroom and making observations along the way.

 In all, growing plants in the classroom is sure to be an exciting science lesson. 40 They can train their creativity with their own gardens!

 A. What do plants need to stay alive?

 B. Grow native plants in your classroom

 C. Try to start an outdoor garden in your school

 D. Carrots and tomatoes can be grown easily

 E. Students of all ages learn more knowledge from growing things

 F. Students can learn about what exactly is happening under the soil.

 G. For very young children, it is exciting just to see the seeds come out.

英语阅读理解3

 When it comes to health, it seems that sitting too much may be as bad for you as smoking. A study suggests that you should get an hour of exercise every day.

 Researchers say the exercise can help office workers reduce the risk of an early death. Many office workers spend much time seated. A lack of physical activity is linked to some 5.3 million deaths worldwide each years.

 Ekelund says, ?For many people there is no way to escape sitting for a long time. But we pay attention to the importance of getting exercise.? Ekelund suggests going for a run in the morning, riding a bicycle to work, or taking a walk in the middle of the work day. But if this is not possible, he suggests doing at least some exercise each day to reduce the risk of disease and an early death.

 For the study, researchers looked at 13 earlier studies on effect of inactivity. People were grouped according to the amount of activity they reported-from less than 5 minutes a day to up to 75 minutes a day.

 The study found that those who sat for eight hours a day but got the suggested amount of exercise reduced their chances of dying at an early age. These people did better than those who sat less but were not active.

 Ekelund says, ?There has been a lot of concern about the health risks.? He adds, ?It is possible to reduce these risks if we are active enough, even without taking up sports or going to the gym.?

 32. From what Ekelund says we can learn that______

 A. A bit of exercise is of no value

 B. most people can?t escape sitting for a long time

 C. proper physical activity is good for people?s health

 D. we all often do sports when at work

 33. What can be inferred from the text?

 A. Eight hours of sitting a day is a proper amount of activity

 B. There were studies about the connection between inactivity and health

 C. Exercising can prevent people from dying

 D. The more we exercise, the less healthy we are.

 34. What may be the best title for the text?

 A. Smoking is bad for people?s health

 B. Many office workers die at an early age

 C. Exercise is good for people sitting too much

 D. Avoiding sitting in the office is very necessary

 35. Where is the text most probably taken from?

 A. A textbook B. A guidebook

 C. A fashion magazine D. A news report

 答案 32-35CBCD

;

关于“阅读理解用英语怎么说”这个话题的介绍,今天小编就给大家分享完了,如果对你有所帮助请保持对本站的关注!

(10)

猜你喜欢

发表回复

本站作者才能评论

评论列表(3条)

  • 董哲玮的头像
    董哲玮 2025年12月14日

    我是蛋蛋号的签约作者“董哲玮”

  • 董哲玮
    董哲玮 2025年12月14日

    本文概览:网上有关“阅读理解用英语怎么说”话题很是火热,小编也是针对阅读理解用英语怎么说寻找了一些与之相关的一些信息进行分析,如果能碰巧解决你现在面临的问题,希望能够帮助到您。阅读理解...

  • 董哲玮
    用户121403 2025年12月14日

    文章不错《阅读理解用英语怎么说》内容很有帮助

联系我们:

邮件:蛋蛋号@gmail.com

工作时间:周一至周五,9:30-17:30,节假日休息

关注微信